Шкільний булінг: що з цим робити

З кожним роком від булінгу в школі страждає все більша кількість дітей. Поширенішою стає насильницька модель поведінки, що призводить до збільшення випадків цькування та знущань.

 

Булінг (від англійського bullying) – цькування, залякування, агресивне переслідування одного з членів колективу з боку інших представників колективу. Така поведінка має на меті самоствердитися за рахунок когось, підпорядкувати особистість своїм інтересам або заслужити собі загальний авторитет.

Що таке булінг, хто до цього причетний та що можна робити у випадках шкільного булінгу дитячий психолог Катерина Нещетна говорила у програмі «Тато. Мама. Квест» на радіо «Ваша Хвиля». До вашої уваги аудіозапис програми. Будьте уважнішими до своїх та чужих дітей і намагайтеся погасити вогонь булінгу з першої іскри

 

Катерина Нещетна (практичний психолог, спеціаліст по роботі з дітьми, сімейний консультант у методі Позитивної крос-культурної психотерапії).  Записатися на індивідуальну консультацію можна за телефоном 095-008-52-55 або написавши повідомлення у facebook.

Добавить комментарий